Hoe pas ik de instellingen aan van de website

Gewijzigd op Thu, 24 Sep 2020 om 08:02 AM

Waarom website instellingen?

De site beheerder kan nu eenvoudig zelf de websitenaam, het algemene e-mail adres, foutpagina's en de homepage aanpassen.

Hoe te gebruiken?

• Ga naar Website bewerken en klik binnen het uitgevouwde lint op Configuratie.
  • Klik daarna op Paddle CMS Platform
  • Om daarna op de Website instellingen te klikken.

Wanneer je op dit scherm terechtkomt, kan je alle instellingen van de website aanpassen.

**Let wel op want niet elke rol kan de intstellingen van de website aanpassen. Indien het niet lukt om deze pagina te vinden, dan contacteer je best een gebruiker met de juiste rechten.