Kan ik in de navigatiestructuur linken naar een ongepubliceerde pagina?

Gewijzigd op Thu, 31 Aug 2023 om 09:52 AM

Met de navigatiestructuur blok kan je op een landingspagina, of in de regio’s op een basispagina, verwijzen naar gerelateerde inhoud waarop de bezoeker kan doorklikken.

In een Navigatieblok is het mogelijk om te linken naar niet gepubliceerde pagina’s. Deze zijn enkel zichtbaar als je bent ingelogd als gebruiker, de bezoeker zal deze links niet zien. Op deze manier weet je hoe navigatiestructuur blokken er voor de bezoeker uitzien eens de pagina’s gepubliceerd worden.