Hoe verwijder ik een pagina?

Gewijzigd op Wed, 30 Sep 2020 om 11:00 AM

Binnen het Paddle CMS Platform is het niet mogelijk om zomaar een pagina te verwijderen. Je moet er eerst voor zorgen dat de te verwijderen pagina gearchiveerd is. Om een pagina te archiveren verwijzen we u graag naar volgende FAQ-pagina: “Hoe archiveer ik een pagina”. Op deze manier heb je als gebruiker nog de mogelijkheid om na te gaan of je de pagina wel degelijk wilt verwijderen. De volgende stappen leren je hoe je een pagina kunt verwijderen:

Methode 1: Meerdere gearchiveerde pagina's tegelijk verwijderen

• Ga naar de tab "Inhoud" om een volledig overzicht te krijgen van de verschillende pagina's.

• Binnen dit tabblad ga je naar de volgende tab "Archief" om alle gearchiveerde pagina's te bekijken.

• Vink de pagina's aan die je wilt verwijderen.

• Klik daarna op de actiebalk boven de lijst met gearchiveerde pagina's.

• Klik dan op "Geselecteerde items verwijderen" en daarna op "Toepassen op geselecteerde items" om de verschillende pagina's te verwijderen.

Methode 2: Pagina verwijderen via acties te vinden binnen de lijst van gearchiveerde pagina's

• Zoals hierboven ga je naar de "Inhoud" en klik je op "Archief" om een overzicht te krijgen van de gearchiveerde pagina's.
  • Wanneer je een pagina wilt verwijderen klik je op het het menu onder de kolom "Actie" zoals hieronder wordt afgebeeld.

• Door op het pijltje naar onder te klikken, ontvouwt zich een menu. Klik hierbij op "Verwijderen" om de gearchiveerde pagina definitief te verwijderen.

Methode 3: Pagina verwijderen terwijl je de pagina aan het bewerken bent.

Direct nadat je een pagina hebt gearchiveerd is het mogelijk om de pagina meteen te verwijderen.

• Binnen de backend van de pagina kan je dan een tab zien "Verwijderen". Om de pagina te verwijderen klik je hierop en hierdoor zal de pagina verwijderd zijn.