Hoe voeg ik een afbeelding toe in de koptekst?

Gewijzigd op Wed, 30 Sep 2020 om 12:43 PM

Het is mogelijk om een kleine afbeelding of icon naast het bovenschrift van een pane te plaatsen (max 45 x45px).

Configuratie

• Bij het instellen van een blok activeer je het bovenschrift door binnen de blokinstellingen het menu ‘Bovenaan’ te ontvouwen. Wanneer je ‘activeren’ aanvinkt kan je de een bovenschrift toevoegen.

• Daar kan je vervolgens een icoon selecteren die bij je tekst hoort. Dit kan vanuit de mediatheek of vanuit bestanden op de computer.

• Het is ook mogelijk een afbeelding up te loaden als bijschrift. Hier geldt ook hetzelfde. Je kan uploaden vanuit de mediatheek of vanuit je eigen bestanden.