Welke embed code kan ik toevoegen aan de WYSIWYG-editor?

Gewijzigd op Mon, 10 Jul 2023 om 10:15 AM

Voor de veiligheid van jouw website is het enkel mogelijk om iframes toe te voegen als embedded code, en dit enkel binnen de body tekst van een pagina of aan de WYSIWYG pane. Een embedded code script kun je bijvoorbeeld niet toevoegen aan de WYSIWYG-editor.

Meer informatie kun je vinden in het artikel "Hoe voeg ik een iframe toe in de WYSIWYG-editor?".