Hoe voeg ik een iframe toe in de WYSIWYG-editor?

Gewijzigd op Thu, 31 Aug 2023 om 09:39 AM

Een inline frame of iframe is een HTML-element dat een andere webpagina weergeeft in een kader op jouw pagina. Je kunt er een toevoegen door gebruik te maken van embedded media.  Wil je een iframe meerdere keren hergebruiken? Voeg dan een embed blok toe.

Zorg ervoor dat je je iframe code reeds gekopieerd hebt alvorens deze stappen te volgen.

• Eerst klik je binnen de tekst editor op het code icoon. Deze wordt in de afbeelding hieronder afgebeeld.
  • Plak je code in de grijze regio die verschijnt.

• Sla je pagina op