Hoe stel ik een homepage in?

Gewijzigd op Thu, 01 Oct 2020 om 04:46 PM

***Opgelet, enkel de site beheerder kan dit uitvoeren.

Binnen het Paddle CMS Platform is het telkens mogelijk om als gebruiker zelf je homepage aan te duiden. De homepage is een pagina die als beginscherm wordt gezien. Wanneer een bezoeker naar de website surft, dan zal dit de eerste pagina zijn die hij of zij te zien zal krijgen. De volgende stappen leren je hoe je de homepage van je website kunt aanpassen:

• Eerst moet je een pagina hebben aangemaakt. Indien je al pagina's hebt aangemaakt dan kan je deze stap overslaan. Anders verwijzen we je graag naar de volgende link: ‘Hoe maak ik een pagina aan’, die meer uitleg geeft over hoe je een pagina moet aanmaken.
  • Nadat je een pagina hebt aangemaakt, ga je naar de tab "Instellingen".

• Binnen de instellingen zoek je naar de basis site-instellingen en klik je hier op. Dit staat onder de sectie "Systeem".

• Wanneer je hierop hebt geklikt, moet je gaan naar de sectie voorpagina. In dit veld kan je de titel van de gewenste hoofdpagina ingeven.

• Als je de hoofdpagina hebt ingesteld, klik je op "Instellingen opslaan" om je homepage in te stellen.