Er zijn twee manieren waarop je een pagina in de menustructuur kan plaatsen.

• Tijdens het aanmaken of bewerken van een pagina.
    • ga naar de back-end van de pagina en klik op pagina-inhoud en opties
    • onder de velden van SEO-titel en SEO-beschrijving zie je een knop "plaats in navigatie", klik hier op
    • een pop-up venster zal openen waarbij je de titel van de menu link en ook de plaats in het menu kan aanduiden

• klik op creëer menu link
  • je kan dan eventueel het item nog verschuiven zodat deze onmiddelijk juist staat in de structuur.
  • klik op opslaan
  • In de back-end van het CMS bij 'Structuur' > 'Navigatie'.
    • ga naar structuur > navigatie
    • klik op menu item toevoegen
    • Typ de titel van de menulink
    • kies voor interne of externe link
      • interne link: typ de naam of node van jouw pagina en klik de juiste pagina aan in de suggesties
      • externe link: geef de url naar een externe website in
    • klik op opslaan
    • Het item komt bovenaan in de lijst, je kan het verslepen naar de gewenste plaats in de structuur

Het is mogelijk om  1 pagina aan meerdere menu's te koppelen.

Meer informatie lees je in de toelichting van 22/05/2014 (zie bijlage).