Wanneer je een pagina bewerkt krijg je de volgende melding:

Om simultaan aanpassen te vermijden is deze pagina momenteel voor jou gereserveerd. Andere gebruikers kunnen de pagina niet bewerken. De pagina wordt terug vrijgegeven zodra je naar een andere pagina navigeert of de pagina bewaard werd. De paginareservatie vervalt automatisch na 8 uur.

Wanneer je vervolgens naar een andere pagina navigeert zie je de melding:

De pagina 'Onderwijsvakbonden' is door jou geblokkeerd. Je kan de blokkering opheffen zodat anderen de pagina kunnen bewerken.'

Wanneer een andere gebruiker naar een pagina gaat die door jou geblokkeerd is, is de melding:

Deze pagina is sinds ma, 12/16/2013 - 14:15 door 'demo' vergrendeld om gelijktijdige bewerking te voorkomen.
Klik hier om de pagina te herladen.

Wanneer een andere gebruiker op een pagina komt die eerder door jou geblokkeerd werd en waarvan de blokkering is opgeheven:

De vergrendeling van deze pagina door 'demo_chief_editor' is opgeheven. De pagina kan weer bewerkt worden.