Iedere gebruiker kan hier zijn/haar naam, gebruikersnaam, e-mail adres en profielfoto beheren. Daarnaast kan iedereen voor zichzelf bepalen van welke actie - net betrekking tot de content - hij/zij op de hoogte gehouden wil worden.

De volgende stappen tonen dan ook aan hoe je naar deze pagina navigeert:

• In de hoofdnavigatie van de backend klik je op je gebruikersnaam.
  • Klik op Profiel bewerken.

• In het volgende venster is het mogelijk om je profiel aan te passen.
  • Wanneer je klaar bent, klik op Opslaan.