Wanneer ik een foto in de mediatheek ligt die ineens plat. Dat komt omdat de foto plat ligt maar de extra informatie - ook wel bekend als EXIF data - zegt dat de foto rechtop genomen werd. Soms wordt daar rekening mee gehouden, zoals op je IPhone en op je computer, maar soms ook niet, zoals op je website.

Indien Windows

Een workaround kan door de foto op te slaan op de computer en daarna te openen met Paint. Wanneer de nieuwe foto wordt upgeload dan zal deze juist staan.

Indien Apple computer

De foto openen in preview zou dit probleem al moeten oplossen.