Deze module geeft de gebruiker de mogelijkheid om workshops en vormingen weer te geven op de website. Een kalender geeft dan alle agendapunten weer op een overzichtelijke manier. Hoe deze agenda module werkt wordt hier uitgelegd.

Hoe gebruiken?

• Je gaat naar de backend van de website.
  • Daarna klik je op het tabblad ‘inhoud’.

• Hier klik je op ‘inhoud toevoegen’

• Dit geeft je de optie om verschillende soorten inhoud toe te voegen. Je klikt hier op ‘agenda’.

• Er worden enkele invulvelden getoond die moeten worden ingevuld:

• Titel

• Korte beschrijving

• Datum en tijd

• Adres

• E-mailadres

• Doelgroep

• Programma

• Praktische informatie

Er is de mogelijkheid om verschillende soorten informatie mee te delen aan de bezoeker. Blijft dit blanco dan wordt dit ook niet weergegeven.