Dit contenttype verzamelt de informatie van alle bedrijven, organisaties, verenigingen. Je kunt deze organisaties ook weergeven op een kaart aan de hand van de Toon op kaart module. Deze module geeft de gebruiker de optie om een nieuw paginatype en bouwblok te gebruiken. Het centrale beheer van de gegevens minimaliseert de kans op fouten.

Hoe werkt deze module?

Starten doen we door een bedrijvenpagina aan te maken. Deze pagina geeft meer informatie over een onderneming, organisatie of vereniging. Op basis van deze pagina is het mogelijk een centraal overzicht te geven van alle verschillende bedrijven fiches op een specifieke overzichtspagina.

1. Het aanmaken van een bedrijvenpagina.

• Ga naar de backend van de website en klik op ‘inhoud’.

• Klik op ‘inhoud toevoegen’ en daarna ‘op organisatiefiche’.

• Op deze pagina is het mogelijk om alle informatie van de organisatie toe te voegen.

• Wanneer je klaar bent kan je de pagina opslaan.

1. Het is ook mogelijk om een overzicht te plaatsen van alle organisatiefiches op een bepaalde pagina. Dit doe je door naar:

• De pagina te navigeren waar je het overzicht wilt plaatsen.

• Wanneer aangekomen op de pagina klik je op het tabblad ‘lay-out’.

• Onder de gewenste sectie voeg je een blok toe.

• Daarna is het de bedoeling om de verschillende componenten te filteren op basis van ‘organisatiefiche’.

• Er zijn twee verschillende blokken die kunnen worden gebruikt. Een eerste module is een kaart met de locatie van alle bedrijven in de bedrijvengids.

• Een tweede blok bestaat erin om een overzicht te geven van de verschillende bedrijven. Dit kan je verder in deze map in detail bekijken.