De module contactpersoon geeft de gebruiker de mogelijkheid de gegevens van contactpersonen op de website te plaatsen. Hiervoor werd een bepaald paginatype ontwikkeld die op een centrale manier de verschillende contactpersonen kan opmaken. Dit minimaliseert de kans op fouten.

Ook heeft de gebruiker de mogelijkheid om verschillende contactpersonen te vermelden op de website. Daarbij werd ook een bepaalde bouwblok gecreëerd die dit mogelijk maakt.

1. Hoe maak ik een contactpersoonfiche aan?

Om een contactpersonen pagina aan te maken, ga je naar het tabblad 'inhoud' binnen de backend van je pagina.

• Klik op ‘inhoud toevoegen’ - ‘contactpersoon’

• Vul alle nodige velden aan en eventuele optionele velden.

• Klik op opslaan.

1. Hoe plaats ik de gegevens van contactpersonen op een pagina?

• Ga naar de gewenste pagina en open die in de backend.

• Ga naar het tabblad lay-out.

• Kies de sectie waar je de persoonsgegevens wilt tonen en voeg daar een blok toe.

• In het menu rechts krijg je nu verschillende mogelijkheden, klik op het bovenste ‘aangepast blok aanmaken’ en kies voor contactpersoon.

• Eenmaal je hier hebt op geklikt kun je kiezen wie zijn gegevens je vrijgeeft op de pagina.

• Wanneer alles klaar lijkt klik je op opslaan.