Deze module geeft de gebruiker de mogelijkheid om bepaalde zaken aan te tonen op een kaart. Deze kaart is gebaseerd op Open Street Maps. Je kan aan de hand van deze module een interactieve kaart opmaken van evenemten, organisaties, bedrijven, etc.

Deze module maakt het mogelijk om een nieuw paginatype op te stellen namelijk de kaartpagina. De volgende stappen leren je hoe je deze kaartpagina kunt aanmaken:

• Ga naar de backend van je website.
  • Klik op het tabblad "inhoud" om daarna op nieuwe "Inhoud toevoegen" te klikken.

• Kies voor "Kaartpagina" om een nieuwe kaartpagina aan te maken.

• Vul de verplichte en de nodige velden in. Het is mogelijk om te bepalen welke elementen er worden aangeduid op de website door gebruik te maken van de paginatypes. Indien je geen keuze maakt kunnen alle verschillende pagina's worden weergegeven op de kaart.