Deze module maakt het mogelijk om de openingsuren van verschillende instanties op de website te plaatsen. Deze openingsuren kunnen zeer gedetailleerd zijn waarbij de gebruiker specifieke data kan opgeven met afwijkende openingsuren en data waarop de instantie is gesloten wegen vakantie, etc.

Het centrale beheer door het CMS minimaliseert de kans op fouten dan ook.

Hoe werkt deze module?

Deze module geeft de mogelijkheid aan de gebruiker om openingsuren te creëren. Er zal voor de openingsuren een pagina moeten worden voorzien, hierdoor werd een nieuw paginatype geïntroduceerd. De volgende stappen tonen aan hoe deze pagina aangemaakt kan worden.

• Ga naar de backend van de pagina en klik op het tabblad "Inhoud". Klik op "Inhoud toevoegen".

• Klik daarna op "Openingsuren". Dit creëert een nieuwe pagina.

• Er zijn drie verschillende tabbladen bij het aanmaken van deze pagina.

Opening hours: hier geef je de verschillende dagen in waarbij de instantie open is.

closing days: de dagen dat de instantie gesloten is.

Exception periods: de periode waarop de instantie uitzonderlijk gesloten is.

• Wanneer je de verschillende openingsuren hebt ingevuld kan je op "Opslaan" klikken.