De organisatiefiche geeft de mogelijkheid aan de gebruiker om informatie van de organisatie op de website te plaatsen. Hiervoor werd een nieuw paginatype ontwikkeld.

In de volgende stappen wordt uitgelegd hoe deze pagina kan worden gecreëerd.

• Ga naar de backend van je website

• Ga naar het tabblad "Inhoud" om daarna op "Inhoud toevoegen" te klikken.

• Klik op de "Organisatiefiche". Dit creëert een nieuwe pagina.

• Op deze pagina is het mogelijk om alle gegevens van de organisatie toe te voegen.

• deze elementen zijn verplicht in te vullen

• Titel

• Adres

• Postcode

• Plaats

• Verantwoordelijke redacteur

• Wanneer alle nodige velden werden ingevuld is het mogelijk om de pagina op te slaan.