Deze module geeft de mogelijkheid om de opgemaakte formulieren extra te beveiligen tegen SPAM en andere ongewenste inzendingen. Deze module zorgt ervoor dat enkel mensen formulieren en andere kunnen ingeven. Ook kan dit gebruikt worden als extra beveiliging bij het inloggen in de backend.

Hoe werkt deze module?

• Ga naar de backend van je pagina.

• Wanneer je op "Instellingen" klikt ga je verder naar de sectie Personen

• Daar klik je op reCAPTCHA.

• Om dit in te stellen moet je een sitesleutel ingeven en een geheime sitesleutel.

• Indien je deze nog niet hebt kan je deze verkrijgen door “zich te registreren voor reCAPTCHA.”

• Daarnaast kan je de instellingen voor de widget nog aanpassen naar keuze.