Deze module geeft de mogelijkheid aan de gebruiker om ervoor te zorgen dat bepaalde URL’s omgeleid worden naar een nieuwe bestemming binnen of buiten de website. Het is dus mogelijk om intern (binnen de website) alsook extern ( buiten de website om te leiden).

Het zorgt ervoor dat je pagina bereikbaar maakt over verschillende url’s.

Hoe kan je dit gebruiken?

Deze module kan je gebruiken door de volgende stappen te volgen.

• Eerst en vooral ga je naar de backend van je website.

• Daarbij ga je naar het tabblad "Instellingen".

• Onder de sectie "Zoeken en metadata" ga je naar URL-redirects.

• Om een nieuwe omleiding toe te voegen klik je op "Redirect toevoegen".

• Hier ga je een omleiding toevoegen van een pagina binnen het CMS naar een andere pagina binnen of buiten het CMS.