Deze module geeft de mogelijkheid aan de gebruikere om diensten toe te voegen aan de website. Deze geeft dan meer uitleg over mogelijke diensten die aangeboden kunnen worden door de instantie. Deze module biedt de mogelijkheid om een nieuwe paginatype aan te maken en dit soort pagina kan worden gelinkt aan verschillende pagina’s door middel van bouwblokken.

Hoe kan je dit gebruiken?

• Ga naar de backend van je website

• Ga naar het tabbald "Inhoud" en klik daar op "Inhoud toevoegen"

• Tussen de verschillende mogelijkheden is het mogelijk om te kiezen voor "Dienst". Dit creëert een nieuwe pagina.

• Op deze pagina is het mogelijk om alle gegevens van de dienst toe te voegen.

Per product is het nodig om een productpagina aan te maken. Het is dan ook mogelijk om een product op een pagina te plaatsen. Deze pagina verwijst dan naar het specifiek product. Hoe je een product op je pagina moet plaatsen leer je in de volgende stappen:

• Ga naar de backend van de pagina waar je de dienst wenst te plaatsen.

• Onder het tabblad lay-out is het mogelijk om de inhoud en structuur van de pagina aan te passen.

• Klik op blok toevoegen in de sectie waar je de dienst wenst te plaatsen

• Filter in het menu rechts op “dienst”

• Klik op “dienst blok”, hierdoor opent een nieuw menu waarbij je de dienst kan kiezen waarvoor de informatie zal worden weergegeven.