Wat doet de social media - Deelknoppen (sharing) module?

Gewijzigd op Thu, 18 Apr 2024 om 11:06 AM

INHOUDSOPGAVE

Waavoor dient de module?

Deze module biedt de mogelijkheid om aan je bezoekers te tonen op welke sociale media je actief bent, aan de hand van iconen op de website. Hierdoor kunnen bezoekers op de iconen klikken en meteen doorgestuurd worden naar het respectievelijke social media kanaal.

Het redactieteam kan zelf bepalen op welke pagina’s de iconen getoond worden.

We voorzien de koppeling van de website aan de social identities module waarbij op basis van een lange lijst met de meest courante socialmediaplatformen.

Zo is er bijvoorbeeld

• Behance
  • Bitbucket
  • E-mailadres
  • Eigen url
  • Facebook
  • Flickr
  • Github
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • RSS
  • Slideshare
  • Twitter
  • Vimeo
  • Website
  • Whatsapp
  • Xing
  • Yammer
  • YouTube

Vaak worden deze in de topnavigatie of in de footer weergegeven in de vorm van icoontjes.

Op een pagina kan gekozen worden welke social media je toont + wordt meteen ook het respectievelijke font-awesome icoontje getoond.

Bij klikken op een icoontje zal een nieuwe tab of nieuwe pagina geopend worden.

De module configureren

Ga naar Instellingen > Paddle CMS Platform > Paddle Modules > Social Media Deelknoppen (Sharing)

Scroll naar beneden tot de instellingen van de module. Hier kan je aanvinking in welke contenttypes (op welk type pagina's of items) je de social share knoppen wil tonen.

Andere instellingen

Heb je nog vragen over verdere instellingen van de social media deelknoppen-module of wil je deze module aankopen of laten configureren? Neem contact op met je projectmanager.