Een pagina aanmaken op jouw Paddle CMS website gaat zeer gemakkelijk. Binnen het platform kan je ook verschillende soorten pagina's toevoegen, afhankelijk van de noden die je hebt als gebruiker. Op deze pagina wordt enkel gesproken over de basispagina. Andere pagina's worden namelijk op dezelfde manier gecreëerd.

Een pagina binnen het CMS kan je opbouwen door volgende stappen te volgen.

• Ga naar de backend van je website.
  • Ga naar "Inhoud" en klik daar op "Pagina toevoegen".

• Wanneer je op "Inhoud toevoegen" hebt geklikt, zie je een pagina met een overzicht van de verschillende mogelijke pagina's die je kan toevoegen (afhankelijk van de ingestelde modules). Je klikt op "Pagina", hierdoor maak je een gewone pagina aan. Klik je op een andere soort pagina, dan maak je die pagina aan.

• Wanneer je hierop hebt geklikt is het mogelijk om de pagina een titel te geven en verdere informatie over de pagina ingeven.

• Wanneer alles klaar is, kan je de pagina opslaan door op de knop "opslaan" te klikken onderaan de pagina.