Bij het aanmaken van een pagina moet je rekening houden met enkele elementen.

• (pagina) Titel: deze titel ziet de bezoeker bovenaan de pagina staan. Deze wordt ook gebruikt wanneer er zowel in de back-end als front-end naar inhoud op de website gezocht wordt.

• Metatags: Goede metatags geven de pagina een betere kans om weergegeven te worden door zoekmachines. Deze worden automatisch ingevuld aan de hand van de titel die aan de pagina wordt toegewezen. Daarom is een goede titel ook belangrijk voor de zichtbaarheid van de pagina. Tijdens het bewerken van de pagina dan kan de gebruiker de metatags raadplegen in het menu rechts op het scherm.