Hoe voeg ik inhoud aan de pagina toe?

Gewijzigd op Mon, 28 Sep 2020 om 10:01 AM

Om inhoud toe te voegen aan een pagina is het noodzakelijk om te werken via de tab "Lay-out". Deze tab zorgt ervoor dat inhoud kan worden toegevoegd en worden georganiseerd. Dit kan je vinden door de volgende stappen te volgen:

• Ga naar de pagina waar je de inhoud van wilt bewerken.
  • Op deze pagina zoek je naar de tab "Lay-out". Deze tab geeft je toegang om de structuur van de pagina te bewerken

• Wanneer je een blok wilt toevoegen klik je op blok toevoegen in de gewenste sectie. Binnen een pagina heb je verschillende secties. Deze secties zorgen ervoor dat er structuur in je pagina blijft. Elke sectie bestaat uit meerdere blokken die zorgen voor de inhoud van de pagina.

• Kies een component om toe te voegen aan je pagina. Vul de verdere instructies en velden aan en klik op "Blok toevoegen".