Een overzichtspagina kan worden aangepast door op deze pagina te klikken. Daarbij kom je uit op de preview van de pagina. Om de structuur aan te passen ga je naar lay-out. Hier kan de structuur van de pagina worden aangepast door nieuwe secties/blokken toe te voegen kan je zelf kiezen hoe een pagina er moet uitzien.

Blokken toevoegen aan een pagina wordt niet in dit artikel uitgelegd, daarvoor verwijzen wij u graag naar de volgende Veelgestelde vragen pagina: http://support.paddle.be/nl/support/solutions/articles/3000102665-hoe-voeg-ik-inhoud-aan-de-pagina-toe- .

Volgende stappen leren hoe je de structuur van een pagina kunt aanpassen door gebruik te maken van verschillende secties. Secties geven je namelijk de mogelijkheid om de opdeling van de website aan te passen. Zo zal een pagina altijd een bepaalde structuur behouden ondanks dat je als redacteur verschillende blokken gaat toevoegen.

• Ga naar een pagina waar je de structuur van wilt aanpassen.
  • Klik op "Lay-out" bij deze pagina.

• Op het volgende scherm heb je de mogelijkheid om verschillende secties toe te voegen. Dit doe je door te klikken op "Sectie toevoegen".

• Hierdoor verkrijg je een nieuw menu die moet helpen bij de configuratie van je nieuwe sectie.
    Eerst en vooral moet je aangeven uit hoeveel kolommen deze nieuwe sectie bestaat. Dit is een vaste opdeling voor de volledige sectie. Wil je dit opnieuw aanpassen, dan maak je best een nieuwe sectie aan.
    Verder krijg je bij de opmaak van een nieuwe sectie volgende mogelijkheden.
    • Kolombreedte: Indien meerdere kolommen werden gekozen, kan je hier bepalen hoe groot elke kolom moet zijn.
    • Beheerlabel: Welk label wil je geven aan de sectie. (voor een beter beheer van de verschillende labels)
    • Stijl: Welke stijl prefereer je voor je nieuwe sectie?
    • Het is ook mogelijk om een achtergrondafbeelding te selecteren voor de sectie.

• Wanneer je alle instellingen goed hebt gezet kan je de nieuwe sectie teoevoegen door te klikken op "Nieuwe sectie toevoegen".