Wanneer je een pagina bewerkt en iemand anders probeert de pagina te bewerken krijg je volgende melding. 



Deze melding zorgt ervoor dat je de pagina niet tegelijkertijd met een andere gebruiker kan bewerken. Dit zorgt ervoor dat niet-opgeslagen bewerkingen niet verloren gaan. De vergrendeling wordt pas opgeheven wanneer de andere gebruiker zijn aanpassingen heeft opgeslagen of na 8 uur.