Wat doet media toevoegen wanneer je een pagina bewerkt?

Gewijzigd op Wed, 30 Sep 2020 om 01:40 PM

Tijdens het bewerken van de pagina is het mogelijk om een afbeelding toe te voegen. Deze afbeelding zal worden gebruikt om ervoor te zorgen dat de pagina aantrekkelijker wordt om op te klikken. De afbeelding geeft een preview wanneer deze wordt weergegeven bij de zoekresultaten. Zo een hoofdafbeelding zorgt ervoor dat de website visueel aantrekkelijker wordt voor de bezoekers. Let op, deze foto wordt niet getoond in de pagina zelf?

Wanneer je gebruik maakt van de page sharing module, wordt deze afbeelding gebruikt bij het delen op social media in plaats van de generieke afbeelding.

configuratie

• Ga naar de gewenste pagina waar je de afbeelding wilt toevoegen om de pagina in zoekresultaten aantrekkelijker te maken.

• Klik op de tab "Bewerken".

• Door op "Bewerken" te klikken kom je op de algemene instellingen van de pagina waar je verschillende elementen kunt bewerken. Onder de sectie "Hoofdafbeelding" kan je kiezen om op "Media toevoegen" te klikken.

• Je komt uit op een scherm die je de mogelijkheid geeft om een afbeelding te kiezen vanuit de mediatheek of up te loaden vanaf de computer.

• Wanneer je klaar bent met het kiezen van de hoofdafbeelding kan je de pagina opslaan door onderaan de pagina te klikken op opslaan.