Binnen de wysiwyg-editor is het ook mogelijk om verschillende tabellen toe te voegen. Het aantal rijen en kolommen kan door de gebruiker zelf worden gekozen. De volgende stappen leren je dan ook hoe je deze tabellen kunt toevoegen binnen de editor:

• Binnen de wysiwyg-editor klik je op het icoon om een tabel aan te maken. Het icoon wordt voorgesteld in de afbeelding hieronder.

• Door op dit icoon te klikken, krijg je een nieuwe scherm te zien. Op dit scherm kan je de verschillende eigenschappen aanpassen van de tabel. Je kan hier ook kiezen hoeveel rijen/kolommen je wilt.

• Klik op "OK" om de tabel op te slaan en toe te voegen aan je pagina.