Een bestaande pagina zoeken

Gewijzigd op Mon, 08 Mar 2021 om 04:59 PM

Binnen het CMS is het mogelijk om een algemeen overzicht te verkrijgen van alle pagina’s die aangemaakt werden. Hierbij gaat het niet alleen om pagina’s die online staan en zichtbaar zijn voor een bezoeker, maar ook om pagina’s die als concept werden opgeslagen, nog goed te keuren pagina’s en pagina’s die terug offline gehaald werden.

Zo'n overzicht van alle pagina’s kan je verkrijgen door via de inhoud naar het overzicht te navigeren. Je klikt hiervoor op "inhoud" in de blauwe balk bovenaan je scherm.

Bovenaan de pagina ( Grijze buttons ) kan je navigeren naar

• Inhoud : overzicht van alle pagina's binnen de website
  • Aangepaste blokken: hier vind je de instellingen voor de footer van website terug
  • Mediatheek: overzicht van alle toegevoegde media (afbeeldingen, documenten,..)

Bij Inhoud heb je keuze tussen

• Overzicht : overzicht van alle pagina's met volgende statusen "online", "offline" "goed te keuren", "na te kijken", "ingepland", "offline"
  • Archief: alle pagina's die gearchiveerd werden

Zowel bij Overzicht als Archief kan je jouw pagina zoeken ahv een uitgebreide zoekfunctie met filters. Onder de zoekfunctie vind je een lijst met pagina's die voldoen aan jouw zoekfunctie. Indien je geen gebruikt maakt van de zoekfunctie zal je hier een lijst krijgen van alle pagina's die aangemaakt werden (met uitzondering van gearchiveerde pagina's) .