Creëert pagina’s met informatie over over afdelingen, diensten, organisaties. Zo'n centrale beheer van de gegevens minimaliseert de kans op fouten.

Deze pagina’s kunnen worden aangemaakt aan de hand van een paginatype die ervoor zorgt dat de gebruiker de belangrijkste informatie op een correcte manier kan invullen. Aanpassingen worden centraal gedaan en zullen van toepassing zijn op alle relevante pagina’s binnen het CMS.

Wat doet de module:

Organisatiefiche pagina toevoegen aan je website

De volgende stappen leren hoe je dit kan toevoegen aan je website.

1. Ga naar “inhoud” - “inhoud toevoegen”

2. Klik op “Organisatiefiche” om een organisatie pagina aan te maken.

1. Bij taal kies je in welke taal je de pagina wil aanmaken ( Automatisch ingesteld op Nederlands)

2. Vul verder alle velden in die nodig zijn:

• Titel van de organisatie

• E-mailadres van de organisatie

• Telefoonnummers van de organisatie

• Eventueel faxnummer van de organisatie

• BTW-nummer van de organisatie

• Het gebouw waar de organisatie zich in bevindt

• Het adres van de organisatie

• Daarnaast is het ook mogelijk om de locatie van de onderneming weer te geven op een kaart

• Aan de hand van de module openingsuren kan je openingsuren linken met je organisatie

• Je kan aan de hand van de contactpersoon module ook manager toevoegen aan deze pagina door te zoeken op naam van de contactpersoon (enkel wanneer je eerder al een pagina aangemaakt hebt voor deze persoon )

• Wanneer er een bovenliggende moederorganisatie bestaat kan je deze ook invullen  Je kan een custom link toevoegen die op de website zal verwijzen naar een andere pagina binnen de website ofwel naar een externe website.

• Indien de organisatie nog een andere website heeft kan je deze website invullen

• Je kan de sociale media delen met de bezoekers

• Een samenvatting meegeven waarin je een korte beschrijving kunt meegeven aan de bezoekers

1. Je kan als gebruiker de interne structuur van je pagina’s behouden, door gebruik te maken van taxonomietermen. Taxonomietermen zorgen ervoor dat je makkelijk je pagina kan vinden.

2. Klik op “Opslaan”

Organisatiefiche blok toevoegen aan je pagina

1. Navigeer naar de pagina waar je het blokje wilt plaatsen.

2. Klik op de pagina op het blok “Lay-out” om de lay-out van de pagina aan te passen, zoals hieronder afgebeeld.

1. Navigeer naar de plaats waar je het blokje wilt toevoegen. Klik daar op “ Blok toevoegen”

1. Er verschijnt een nieuw scherm aan de rechterkant van de browser. Zoek daar in de zoekbalk naar “organisatiefiche blok”. Klik op het resultaat dat je vindt.

1. Je krijgt nu een overzicht te zien waar je de verschillende instellingen van dit blok kunt instellen.
    Het is belangrijk dat je bij het instellen van dit blok voor de juiste organisatiefiche kiest.

1. Daarnaast kan de gebruiker ook kiezen hoe hij de organisatiefiche wilt weergeven. Dit kan worden ingesteld in de de weergavemodus.

1. Wanneer het blok volledig werd ingesteld, dan kan je klikken op “Blok toevoegen”.