Een datumveld toevoegen en instellen

Gewijzigd op Thu, 28 Mar 2024 om 10:44 AM

Wanneer je een datum-veld gebruikt, kan je verschillende opties kiezen.

• Moet de datumkiezer (kalendertje) als pop-up getoond worden of niet
  • Moet de datumkiezer als knop getoond worden
  • Welke datumnotatie moet er gebruikt worden (bijvoorbeeld HTML-datum Y-m-d toont als 2024-01-01)
  • Welke minimale en maximale datum gebruikt moet worden
    • Dit kan een vaste datum zijn zoals in je datumnotatie
    • Dit kan ook een relatieve datum zijn zoals -18years (vandaag - 18 jaar geleden) of +2months (vandaag + 2 maand)
  • Welke dagen van de week mogen gekozen worden