Kan ik een GPX-bestand opladen in de mediatheek?

Gewijzigd op Wed, 22 Nov 2023 om 02:33 PM

Met de uitbreiding voor GPX-bestanden, is het mogelijk om GPX-bestanden toe te voegen aan de mediatheek. Deze bestanden kunnen daarna gedownload worden via de body-editor, een vrije tekst blok of een downloadlijst blok.

Opgelet! Je moet je GPX-bestand altijd verifiëren voor je het gaat opladen in de mediatheek. GPX-bestanden zijn nl. heel gevoelig voor hacking (voor het opladen). Om je bestand te testen ga je naar: https://www.freeformatter.com/xml-validator-xsd.html