Gebruikers toevoegen aan het CMS

Gewijzigd op Mon, 26 Apr 2021 om 12:08 PM

Binnen het Paddle CMS Platform is het mogelijk om verschillende nieuwe gebruikers toe te voegen. Deze nieuwe gebruikers kan je bepaalde rollen geven. In de volgende stappen wordt aangeleerd hoe je verschillende gebruikers kunt toevoegen:

1. Ga naar het tabblad Personen

1. Klik op “Gebruiker toevoegen”

1. Vul de nodige gegevens in

1. Voornaam

2. Naam

3. E-mailadres

4. Username

5. Wachtwoord

2. Vink de juiste rollen aan

1. Redacteur

2. Hoofdredacteur

3. beheerder

Wanneer je een beheerder aanmaakt, is het interessant om ook telkens de onderstaande rollen te selecteren. Zo is een beheerder ook een Hoofdredacteur en ook een Redacteur.

1. Je kan ook kiezen om naar de nieuwe gebruiker een mail te versturen, zodat hij of zij op de hoogte wordt gebracht van zijn nieuwe account.

2. Wanneer alle gegevens werden ingevuld kan je klikken op “Creëer een nieuw account”

3. Het account zal nu verschijnen en je kan inloggen met het nieuwe account.