Medisch onderzoekspagina aanmaken op je Paddle website

Gewijzigd op Tue, 08 Jun 2021 om 04:46 PM

1. Ga naar “Inhoud”

1. Klik op “Inhoud toevoegen”

1. Je ziet nu een overzicht met alle paginatypes die je kan toevoegen aan je Paddle website. Zoek in dit overzicht naar Medisch onderzoek.

1. Je kan nu de pagina Medisch onderzoek instellen:

1. Geef de pagina een titel

2. Geef de pagina algemene informatie over het medisch onderzoek

3. Geef het doel aan van het medisch onderzoek

4. Geef aan wat de voorbereiding is van het medisch onderzoek

5. Geef de bezoeker meer informatie over de stappen die zullen gevolgd worden

6. Geef de bezoeker meer uitleg over wat er na het medisch onderzoek zal voorzien zijn van zorg.

7. Wat zijn eventuele interessante informatiepunten

8. Wat zullen de resultaten zijn

9. Zijn er eventuele veelgestelde vragen over het medisch onderzoek.

2. Vink bij de algemene woordenlijst een trefwoord aan  of vul bij trefwoorden de termen aan waarmee jouw pagina moet teruggevonden worden (niet verplicht)

1. Plaats de pagina op de juiste plaats in de navigatie

• scroll naar boven en kies in de rechterkolom voor menu-instellingen

• Vink aan dat je een menulink wenst

• Vul in en kies het juiste hoofdniveau

• Klik op “menulinkenulink toevoegen” indien de pagina meerdere keren in de navigatie moet staan.

1. Meta-tags: geef de pagina de juiste tags mee, voornamelijk pagina titel en beschrijving zijn belangrijk

2. Kies de juiste status voor de pagina

3. Daarna kan je de pagina opslaan in het je website