Hoe voeg je een algemene publicatie toe aan je website?

Gewijzigd op Wed, 28 Sep 2022 om 02:54 PM

Hieronder vind je een stappenplan hoe je een algemene publicatie kunt toevoegen aan je website:

1. Ga naar Inhoud > Inhoud toevoegen > Algemene publicatie

2. Eenmaal hierop geklikt, heb je de mogelijkheid om alle plaatshouders voorzien voor dit contenttype in te vullen.

1. Geef je algemene publicatie een titel

2. Vul een korte introductie in bij "Inleiding"

3. Vul de Omschrijving in

4. Geef je hoofdafbeelding mee

5. Voeg downloads toe aan je publicatie

6. Vul de publicatiedatum in

7. Kies het soort publicatie (vanuit de woordenlijst "Soort publicatie)

3. Wanneer alle gewenste velden werden ingevuld heb je de mogelijkheid om de overige instellingen van de pagina nog aan te passen, zoals de menu-instellingen.

4. Daarna geef je de pagina een status en kan je die opslaan.