Hoe ziet de .csv voor deze import er uit?

Gewijzigd op Tue, 29 Mar 2022 om 03:15 PM

De CSV van de verschillende bedrijven moet een bepaalde standaard volgen, voordat deze kan worden geupload in de website. Deze volgorde ziet er als volgt uit:

• Column A: Naam

• column B: Telefoonnummer

• Column C: email

• Column D : BTW

• Column E: website link

• Column F: social media -linked in

• Column G: social media - twitter

• Column H: social media - facebook

• Column I : Adres (straat + nr)

• Column L : Postcode

• Column M: Stad

• Column N: Body text

• Column O - X: general tags (In elke van deze kolommen kan je verschillende tags plaatsen, je kan een nieuwe tag toevoegen door “;” tussen de eerste en de tweede te plaatsen.)

Je kan de excel dan omvormen naar een CSV om ervoor te zorgen dat deze goed kan worden opgeladen in het CMS.