Hoe kan ik een instagram feed toevoegen aan mijn pagina?

Gewijzigd op Wed, 06 Apr 2022 om 08:57 AM

Hieronder vind je een stappenplan hoe je een instagramfeed kunt toevoegen aan je pagina. Dit kan je enkel doen via de layout builder op je pagina.

1. Ga naar de pagina waar je een instagram feed wenst toe te voegen.

2. Klik op Lay-out om naar de lay-out builder te gaan.

3. Zoek onder Paddle components of in de zoekbalk naar Instagram feed.

1. Klik op Instagram feed om het blok in te stellen.

1. Je kan als eerste het bovenschrift activeren, door bovenaan open te klappen en te activeren. Daarin heb je de mogelijkheid om eventuele teksten toe te voegen of iconen toe te voegen.

2. Onder het veld “Instagram token” moet je de token vanuit Instagram halen om deze hierin te plakken.

3. Daarnaast kan je ook kiezen hoeveel berichten je wenst weer te geven in de feed.

4. Als laatste kan je net zoals het bovenschrift ook een onderschrift activeren. Hier kan je hetzelfde mee toevoegen zoals bij het bovenschrift.

2. Wanneer het volledige blok is geconfigureerd, dan kan je het blok opslaan en de pagina opslaan. Het blok werd nu toegevoegd.