Hoe voeg ik een afbeelding toe via Mediahaven?

Gewijzigd op Thu, 14 Apr 2022 om 04:05 PM

Hieronder vind je een stappenplan van hoe je een afbeelding kunt opladen vanuit Mediahaven.

1. Ga naar de pagina waar je een afbeelding van Mediahaven wenst te plaatsen.

2. voeg een afbeeldingsblok toe of vrije tekstblok toe waar je een afbeelding kunt in toevoegen (afhankelijk wat je precies wilt hebben)

3. Indien je een vrij tekstblok gebruikt klik je op het icoontje om een afbeelding toe te voegen.

4. Eenmaal in het overzicht van de mediatheek kan je bovenaan kiezen om een een afbeelding toe te voegen vanuit Mediahaven. Klik hierop.

1. Zodra je hierop hebt geklikt, kan je zoeken tussen de verschillende afbeeldingen en daarbij 1 specifieke afbeelding selecteren.