Hoe maak ik een grafiek op een pagina?

Gewijzigd op Tue, 22 Aug 2023 om 09:49 AM

Een grafiek kan je enkel toevoegen als een blok op een pagina. Hieronder kan je een stappenplan vinden hoe je de grafiek op een pagina kunt plaatsen.

1. Ga naar de de pagina waar je wenst een grafiek op te plaatsen. Je kan ook een nieuwe pagina aanmaken.

2. Klik op lay-out om de grafiek blok te kunnen toevoegen.

3. Klik op blok toevoegen in een sectie naar keuze.

4. In het overzicht van de blokken zoek je naar grafiek component. Klik op het gevonden resultaat.

5. Nu kan je het blok verder configureren:

1. Je kan de type grafiek kiezen

1. Eens je het component hebt ingesteld, kan je dit opslaan.

2. Daarna kan je de pagina opslaan om de grafiek toe te voegen