Hoe kan ik het aantal reservaties voor een bepaald tijdslot bepalen binnen de reservatiemodule?

Gewijzigd op Thu, 12 May 2022 om 01:44 PM

Binnen de reservatiemodule heb je de mogelijkheid om het aantal reservaties per tijdslot te bepalen. Hierdoor heb je de mogelijkheid om voor een bepaald tijdslot meerdere mensen te laten inschrijven.

Volgende stappen geven je een idee hoe je dit kan doen:

1. Ga naar de reservatiepagina waar je wenst een limiet van aantal inschrijvingen te plaatsen.

2. Klik daarna op bewerken

3. Onder Beschikbaarheid heb je de mogelijkheid om de limiet te verhogen of te verkleinen.

4. Klik op opslaan om de limiet vast te leggen.