Hoe voeg ik een menu-pagina to aan mijn website?

Gewijzigd op Wed, 18 May 2022 om 01:53 PM

De volgende stappen leren je hoe je een menu pagina kunt toevoegen aan je website:

1. Ga naar Inhoud > Inhoud toevoegen > Menu bedrijfsrestaurant

2. Voeg een eventuele titel, body en featured image toe aan je pagina.

3. Je kan voor een bepaalde periode een aantal maaltijden aanbieden. Hierbij kan je de startdatum aangeven en de einddatum

1. Je kan aangeven of het menu dat je wilt aanbieden dagelijks verschillend zal zijn of dit een vast menu is voor de aangegeven periode.

1. Indien je kiest voor een dagelijks aangepast menu, krijg je de mogelijkheid om elke dag een menu toe te voegen.

2. Indien je kiest voor een vast menu, heb je de mogelijk om meteen de maaltijden te noteren en weer te geven voor de periode.

2. Indien je meerdere maaltijden aanbiedt, klik je op Maaltijd toevoegen.

1. Daarnaast kan je ook perioden gaan toevoegen.

1. Wanneer je klaar bent met de configuratie van de pagina, kan je de pagina opslaan.