Dashboard van het CMS

Gewijzigd op Tue, 27 Apr 2021 om 03:22 PM

Wanneer een gebruiker inlogt op de website, dan komt hij terecht op het dashboard. Op dit dashboard zie je alle pagina’s waar je onlangs hebt aan gewerkt. Hieronder wordt een overzicht gegeven over de verschillende informatie die het dashboard geeft aan de gebruiker:

• Alle concept pagina’s die door de gebruiker worden aangemaakt

• Alle pagina’s met eventueel gebroken links. Je kan de pagina’s snel en efficiënt herstellen indien nodig. Als de module is ingeschakeld kan je doorklikken naar een overzicht om de broken links meteen aan te passen. Let op: Dit onderdeel kan je enkel zien wanneer de module “Broken links” is geactiveerd op de website.

• Overzicht van pagina’s die aan jou doorgestuurd werden om goed te keuren.
    Een redacteur kan ervoor kiezen om een pagina te laten goedkeuren door een hoofdredacteur. Deze sectie geeft een overzicht van pagina’s, met de status goed te keuren, die specifiek aan jou werden toegewezen.
    Dit scherm is enkel zichtbaar wanneer je de rol Hoofdredacteur of Webadmin hebt

• Daarnaast bevindt zich een overzicht van alle pagina’s die naar jou werden doorgestuurd met de status “na te kijken”.

• De volgende sectie bestaat uit een overzicht van alle recent gepubliceerde pagina’s ofwel alle pagina’s die door een gebruiker werden gepubliceerd.

• Een overzicht van alle pagina’s die moeten nagelezen worden.

• Een overzicht van alle pagina’s met de status “goed te keuren”

• Er wordt ook een overzicht gegeven van alle pagina’s die recent offline gezet werden.

• Een overzicht van alle pagina’s die gepland staan voor publicatie en gepland zijn om offline te gaan.