Zwarte balk bovenaan je scherm

Gewijzigd op Tue, 27 Apr 2021 om 03:26 PM

Deze balk dient om te schakelen tussen vier verschillende schermen, namelijk het teruggaan naar de site, het bewerken van je website, het bewerken van je profiel en een link naar onze helpdesk indien je een vraag hebt. Het CMS heeft verschillende rollen, waardoor de opties van de verschillende tabs dan ook anders zijn.

Tab: website bewerken

Deze tab wordt gebruikt om de website te bewerken. Onder deze tab kan je alle pagina’s van de website raadplegen alsook pagina’s toevoegen. Verder kan je hier ook de structuur raadplegen en aanpassen.

Deze tab wordt het meest gebruikt binnen het CMS.

Tab: (jouw naam)

Deze tab geeft de gebruiker de mogelijkheid om zijn profiel te bewerken, zijn profiel te bekijken en zich eventueel uit te loggen. Wanneer je voor het eerst je account aanmaakt, is deze tab zeker noodzakelijk. Je kan door middel van deze tab je profiel instellen en wijzigingen doen waar nodig. Ook kan je een nieuw wachtwoord ingeven.

Tab: helpdesk

Indien bepaalde functionaliteiten niet volledig duidelijk zijn is het mogelijk om onze Helpdesk te consulteren. Hierbij heb je de mogelijkheid om contact op te nemen met een medewerker van Paddle. Daarnaast is het ook mogelijk om onze sectie ‘veelgestelde vragen’ te consulteren om een snelle oplossing te vinden voor je probleem. Dit kan je raadplegen via http://support.paddle.be/