Je gebruikersprofiel aanpassen

Gewijzigd op Fri, 16 Apr 2021 om 02:41 PM

Als gebruiker is het mogelijk om je eigen gebruikersprofiel aan te passen. Je gebruikersprofiel bestaat uit je naam, achternaam, wachtwoord, e-mailadres, gebruikersnaam. Je kan je wachtwoord, de taal van je account, notificaties en de persoonlijke gegevens aanpassen. In de volgende stappen leer je hoe je je eigen gebruikersprofiel kan aanpassen:

1. Ga naar het tabblad van je eigen naam.

1. Klik daarna op “Profiel bewerken”

1. Nu heb je de mogelijkheid om alle instellingen van je profiel aan te passen.

2. Wanneer je voor de eerste keer inlogt is het belangrijk om je wachtwoord onmiddellijk aan te passen, zodat je website optimaal beschermd is. Hiervoor moet je eerst je huidige wachtwoord invullen :

1. Daarna kan je een nieuw wachtwoord invullen. Wanneer je dan op opslaan klikt wordt je nieuwe wachtwoord opgeslagen.