Aandoeningspagina toevoegen

Gewijzigd op Fri, 23 Apr 2021 om 03:21 PM

De volgende stappen leren hoe je deze pagina kunt aanmaken:

1. Ga naar Inhoud >inhoud toevoegen > Aandoening

1. Bij taal kies je in welke taal je de pagina wil aanmaken ( Automatisch ingesteld op Nederlands)

2. Vul verder alle velden in die nodig zijn:

• Titel van de aandoening

• Korte beschrijving van de specifieke aandoening

• Klachten die voorkomen

• Onderzoek

• Welke behandeling er bestaat binnen het ziekenhuis

• Je kan zoveel vrije paragrafen toevoegen als nodig toevoegen via “inhoud toevoegen”. Per paragraaf kan je een titel en inhoud ingeven.

• Bij link van de hoofdnavigatie geef je de gewenste plaats van de navigatie in. Dit wordt getoond aan de rechterzijde van de pagina.

• Geef de naam van de verantwoordelijke dienst in

1. Vink bij de algemene woordenlijst een trefwoord aan  aan of vul bij trefwoorden de termen aan waarmee jouw pagina moet teruggevonden worden (niet verplicht)

2. Plaats de pagina op de juiste plaats in de navigatie

• scroll naar boven en kies in de rechterkolom voor menu-instellingen

• Vink aan dat je een menu link wenst

• Vul in en kies het juiste hoofdniveau

• Klik op “menulink toevoegen” indien de pagina meerdere keren in de navigatie moet staan.

1. Wijzig de pagina naar de juiste status en klik op opslaan.