Arts blok toevoegen aan een pagina

Gewijzigd op Fri, 23 Apr 2021 om 03:40 PM

Je kan ook de informatie van je arts pagina toevoegen aan een andere pagina. Dit kan je doen door volgende stappen te volgen:

1. Navigeer naar de pagina waar je het blokje wilt plaatsen.

2. Klik op de pagina op het blok “Lay-out” om de lay-out van de pagina aan te passen, zoals hieronder afgebeeld.

1. Navigeer naar de plaats waar je het blokje wilt toevoegen. Klik daar op “ Blok toevoegen”

1. Er verschijnt een nieuw scherm aan de rechterkant van de browser. Zoek daar in de zoekbalk naar “Arts”. Klik op het resultaat dat je vindt.

1. Nu zie je een scherm waar je het blok kan configureren. Vul de arts in die je wilt tonen op je pagina.

• Arts: Kies de arts die je wilt toevoegen aan je pagina. Wanneer je een arts hebt toegevoegd verschijnen er bijkomende velden die je kan invullen.

• Je kan de functie van de arts aanpassen.

• Je kan kiezen welke specialisaties er worden getoond.

• Je kan een URL-alias kiezen voor de arts.Klik daarna op “Blok toevoegen” om het blok toe te voegen aan de pagina.

2. Klik daarna op “Blok toevoegen” om het blok toe te voegen aan de pagina.