Dienst blok toevoegen aan een pagina

Gewijzigd op Thu, 29 Sep 2022 om 11:45 AM

Je kan er ook voor kiezen om een blok met de afspraakinformatie over een bepaalde dienst op een pagina te plaatsen. Zo hoef je niet meteen alle diensten opnieuw in de pagina reproduceren. De volgende stappen geven meer uitleg over hoe je deze blokjes kunt toevoegen aan de pagina.

1. Navigeer naar de pagina waar je het blokje wilt plaatsen.

2. Klik op de pagina op het blok “Lay-out” om de lay-out van de pagina aan te passen, zoals hieronder afgebeeld.

1. Navigeer naar de plaats waar je het blokje wilt toevoegen. Klik daar op “ Blok toevoegen”

1. Er verschijnt een nieuw scherm aan de rechterkant van de browser. Zoek daar in de zoekbalk naar “Dienst”. Klik op het resultaat dat je vindt.

1. Nu krijg je een overzicht met instellingen, die je kan invullen om je blok toe te voegen. Het belangrijkste is dat je de gewenste dienst opzoekt in het veld “Dienst”.

2. Wanneer je alle instellingen hebt ingevuld, dan kan je het blokje opslaan.