Openingsuren pagina toevoegen aan je website

Gewijzigd op Wed, 28 Apr 2021 om 05:51 PM

In de volgende stappen wordt aangeleerd hoe je deze pagina kan toevoegen aan de website:

1. Ga naar “inhoud” - “inhoud toevoegen”

2. Klik op “Openingsuren” om een openingsuren pagina aan te maken.

1. Bij taal kies je in welke taal je de pagina wil aanmaken ( Automatisch ingesteld op Nederlands)

2. Vul verder alle velden in die nodig zijn:

• Titel van de openingsuren

• Openingsuren

• Verschillende dagen van de week kan je aanvullen of het open of gesloten is.

• Indien open dan kan je de uren ingeven, indien gesloten hoef je dit niet in te vullen.. Je hebt ook de mogelijkheid om meerdere openingsuren voor een dag toe te voegen. Bijvoorbeeld: geopend van 8u tot 12u en van 13u tot 18u.

• Label: je kan eventuele opmerkingen meegeven met de openingsuren. Bijvoorbeeld wanneer je op een dag enkel kan langskomen op afspraak.

• Sluitingsdagen

• Binnen de sluitingsdagen kan je specifieke sluitingsdagen toevoegen. Deze zullen dan verschijnen binnen de juiste week.

• Label: geef je sluitingsdagen een label zodat je bezoekers kunt informeren over eventuele sluitingsdagen en/of feestdagen.

• Datum:

• Begindatum

• Einddatum

• Uitzonderingen

• Binnen dit segment kan je afwijkende openingsuren toevoegen. Deze openingsuren zullen dan afwijkend van de normale openingsuren worden weergegeven. Dit zal enkel worden weergegeven voor de datum die werd ingesteld.

• Label: geef je uitzonderingen een label zodat je deze sneller kan herkennen.

• Datum: op welke periode zullen de afwijkende openingsuren van toepassing zijn

• Begindatum

• Einddatum

• Dagen van de week om in te vullen of de organisatie/dienst open is of gesloten is.

1. Klik na invullen op opslaan.