Een stratenplan aanmaken op je Paddle website

Gewijzigd op Mon, 26 Apr 2021 om 11:20 AM

1. Ga naar het tabblad “Inhoud” en klik op “Inhoud toevoegen”

1. Je krijgt nu een pagina te zien, waar je alle verschillende paginatypes kan toevoegen die actief staan op je website. Zoek in deze lijst naar Stratenplan en klik daarop.

1. Er verschijnt nu een pagina met verschillende invulvelden om je pagina vorm te geven met de nodige informatie.

1. Titel: De gebruiker geeft het stratenplan een titel.

1. Inhoud: De gebruiker heeft de mogelijkheid om eventuele tekst toe te voegen aan de pagina.

1. Tekst alternatief: Om een stratenplan volledig toegankelijk te maken, kan je een tekst alternatief voorzien voor het stratenplan in dit veld.

1. Zoek instellingen: Dit veld geeft de gebruiker de mogelijkheid om de instellingen van het stratenplan aan te passen.

1. Wanneer je Ingeschakeld aanvinkt, dan schakel je de filter in, hierdoor kan de bezoeker

2. Daarnaast kan je ook kiezen om de filter weer te geven als een keuzelijst waarin je kan kiezen in een lijst. Of je kan kiezen om de filter weer te geven als een lijst, zodat de bezoeker een lijst met filteropties ziet.

3. Je kan de filter ook als voorvoegselfilter gebruiken. Hierdoor zal de filter ongeacht het gedrag van bezoeker worden geactiveerd.

1. Wanneer je de volledige pagina hebt ingesteld kan je de pagina opslaan, door op opslaan te klikken onderaan de pagina.