Media vervangen op je website

Gewijzigd op Thu, 29 Apr 2021 om 12:47 PM

Het is mogelijk om verouderde mediabestanden te vervangen door nieuwe mediabestanden. Dit kan je doen door de volgende stappen te volgen. Wanneer je het bestand vervangt in de mediatheek zal dit automatisch ook aangepast worden op de pagina’s waar het bestand al werd toegevoegd.

1. Navigeer in de mediatheek naar het mediabestand die je wenst te vervangen. Klik bij het mediabestand die je wilt vervangen op het potlood rechtsboven.

1. De instellingen van het mediabestand worden nu getoond. Om het bestand te vervangen, navigeer je naar de sectie Bestand vervangen.

1. Klik op Bestand kiezen om een nieuw bestand te kiezen. Kies het nieuwe bestand vanuit de bestanden van je computer.

1. Daarnaast kan je ook aanvinken om het origineel bestand te overschrijven. Wanneer dit is aangevinkt ga je het huidige mediabestand overschrijven en gaat het nieuwe bestand de plaats van het oude innemen.

2. Wanneer het bestand opgeladen is, kan je de media opslaan door op Opslaan te klikken.